dimarts, 25 de novembre del 2008

FANTÀSTIC ESTIU DE SOL, SORRA I SAL
Simplement un estiu diferent.
Ja hem deixat de banda la bona vida per endinsar-nos en temps d'estudis, temps d'esforç, on en el dia a dia s'acumulen les ganes de tornar a passar un altre estiu inoblidable.
L'estiu ens fa sentir vius, ens fa sentir persones diferents a aquelles que som la resta de l'any, per això, encara que portem poques setmanes de curs, comença a brotar l'enyorança de l'estiu al nostre cap. Aquells somriures al costat dels amics, aquelles nits de festa inoblidables, aquelles tardes d'acudits... no puc negar que les trobaré a faltar. I si ara passejo per la platja, l'únic que recordo són els dies sencers que passava allà estirada, hores i hores seguides, xerrant amb les amigues, amb el tranquil·litzant so de les ones trencant el silenci quan acabava la conversa.
I què és més comfortable, sinó veure als nens jugant a la riba amb els seus pares i rient cada vegada que una ona els atrapa els peus?
Però ara toca passar el dia a dia a classe, esperant que torni a arribar l'època d'endinsar-nos en un món de sol, sorra i sal.
Noemi Madrero 4tA

1 comentari:

Sergi ha dit...

Quim siusplau podries tornar a enviarme la contr4a. del moodle es que em sembla que me la vas dir malament.