dilluns, 17 de novembre del 2008

EL MODERNISME

ARTS I ARQUITECTURA MODERNISTA

CARTELLS MODERNISTES

7 comentaris:

xavii ha dit...

Hola Quim , m'agraden molt les diapositives, però si en tingués que triar-na una seria la de arts i aquitectura modernista.

quim cubarsí ha dit...

Bona tria! A mi m´agraden molt els cartells modernistes. Ara que sóc un apassionat del Modernisme.
Xavi, deus voler dir si n´haguessis de triar una...Recorda HAVER DE...

Guille ha dit...

Hola Quim, jo fa dos anys, vaig visitar la Pedrera, i crec que tant Gaudí i les seves obres són un bon exemple del modernisme català. Només d'entrar era un altre mon, no hi havia cap estructura recta, tot era curvilini, el pati de llums, les varanes...

M'agrada la primera fotografia, és molt oroginal.

GinaaA,_ ha dit...

M' agrada l' art modernista, ja sé que no te relació però opino que perfereixo l' art Surrealista (Dalí) ho trobo molt interessant per exemple trobar idees dels somnis m' encanta, recordo l' any passat a l' asignatura de dibuix que vaig barreiar l' idea dels rellotges de dalí amb una cara que se'm havia acudit en aquell moment i em va quedar força bé...

Però d' aquesta tria prefereixo l' art sense l' arquitectura, la veritat és que m' avorreix bastant m' agrada mil vegades més l' art!
:)

Georgina Arnau

GinaaA,_ ha dit...

Ostres sempre em passa igual poso un comentari i tan punt posa publica el comentari algu se'm avança avui en Guillem quina rabiaa!

quim cubarsí ha dit...

Gina, no tanta ràbia. Això està molt bé. Significa que som molts. Bé, tampoc tants, els habituals, i algú que es deixa caure de tant en tant.
M´agrada que diguis que t´agrada el surrealisme, així segurament quan arribem a les avantguardes disfrutaràs com un camèlic.

Ei! Guillem, t´estàs tornant molt modernista.

Ara sí, comença a ser hora de vigilar amb la nostra amiga l´Orti. Que no la coneixeu? Ja ho veig, ja. La nostra amiga és l´Ortografia, i de vegades, no li fem gaire cas. L´heu de valorar més.

Nico ha dit...

Hola Quim, m'agrada la 1era i la 2na fotografía, estàn molt bé.
A mi també m'agrada molt el modernisme, ple de figures difícils d'identificar exactament, a cadascú li pot semblar una cosa diferent.


Nico-4rtA