dimecres, 3 de desembre del 2008

REPÀS

Les dues primeres pàgines d´aquest Quadern Virtual et poden ajudar a repassar la identificació de subjecte en una oració simple.

10 comentaris:

GinaaA,_ ha dit...

Quim en el limk no hi ha res :S
ja em diràs com ho faig!
:(

GinaaA,_ ha dit...

*LINK

roser ha dit...

Quim! a mi tampoc em surt res! surt una pàgina amb blanc que diu "Cal indicar el paràmetre assignacioId o quadernURL ", i res més

digues algo el més aviat possible siusplau!

HELENA ha dit...

Quim, no em funcionava el qëstionari, de fet ja t'ho vaig dir. Ara aniré a la biblioteca a fer-lo però em sembla que hi ha un temps determinat per estar als ordinadors...i si no tinc temps d'acabar-lo? i si em fan fora d el'ordinador perquè hi ha gent esperant? ai! quin estrés.
Per cert, tinc un dubte, els exercicis de Víctor Català han d'estar corregits o tu prefereixes que hi hagi els fulls amb les correccions dins la llibrta?
Respon si us plau.
Fins demà

claudia. ha dit...

És veritat, el link no funciona!

ignasi ha dit...

A mi tampoc em funcina el link!

GinaaA,_ ha dit...

Claudia que vols dir que si estavem mentint?
...
:(

HELENA ha dit...

no va

quim cubarsí ha dit...

Helena, Georgina, Roser, Ignasi, Clàudia el link per identificar el subjecte, ja funciona. Aquesy matí quan he marxat de casa funcionava, no sé que ha passat, es deu haver desconfigurat. Ho sento.

Just he arribat a casa i l' he tornat a configurar.

Helena, ja he vist que has pogut fer el qüestionari. No t´estressis tant. Els exercicis de Víctor Català han d'estar corregits a la llibreta. Si vols posar-hi la impressió de les solucions tu mateixa. Ho deixo la teva elecció.

Guille ha dit...

Hola, on puc trobar el link, no se on és.